Inglies Styling

over interieurstylist

Inge Poortvliet

Afbeelding Inge Poortvliet van Inglies Styling bezig met het maken van een moodboard

Sfeer maken en een goede uitstraling is belangrijk in uw woning of bedrijfspand. Combinaties maken van sfeer en stijl, die goed in elkaar overlopen, is een kunst.

Graag zet ik dan ook de puntjes op de “i”

Om voor u met veel passie en enthousiasme tot een  verrassend en inspirerend  resultaat te komen.

In Zwolle heb ik de opleiding  aan de Nationale schilderschool gevolgd (nu beter bekend als het Cibap). 
Werkzaam geweest bij Vroom & Dreesmann als Visual Merchandiser. 

Ingliesstyling opgericht met een compagnon en sinds 2013 zelfstandig. Schilderlessen voor de kunst heb ik gevolgd bij Sikko Mulder, Marleen van Engelen en Betty van der Kamp. Verder vele cursussen om up-to-date te blijven.

In deze afgelopen jaren heb ik een netwerk opgebouwd van goede en betrouwbare  schilders, stukadoors, meubelmakers, stoffeer en vloer bedrijven etc., wat door mijn opdrachtgevers als erg prettig wordt ervaren.

werkwijze particulier/bedrijf

Voor een oriënterend gesprek (wat ongeveer 2 tot 3 uur in beslag neemt) kom ik graag bij u thuis en help ik u met uw interieur vragen, over de bestaande ruimte, maar het kan ook gaan over een verbouwing een nieuwe keuken of badkamer. Met de informatie die u mij gegeven heeft over de wensen, eisen en voorkeuren maken ik een interieurontwerp.

Het ontwerp bestaat uit een kleuradvies, voor wanden ,vloeren, meubelen, raambekleding, een plattegrond, een eventueel lichtplan en materiaal samples verwerkt in een sfeercollage.

Dan volgt de eventuele aankoopbegeleiding. Met de aankoop van meubelen begeleid ik u naar de Woonindustrie of het ETC. Dit is een interieurbeurs voor het midden en hoge segment, variërend van modern, klassiek tot landelijk

onze partners

Ingliesstyling adviseert u graag

Heeft u vragen, over vernieuwing of verandering van verschillende ruimtes of wilt u de uitstraling van uw bedrijf of woning verbeteren, het is maar net wat uw wensen zijn!